Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά από… ημίχρονο!

Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 - 08:14

Ντόρτμουντ και Ρεν είναι ανώτερες από Αουγκσμπουργκ και Αζαξιό αντίστοιχα και μπορούν να «καθαρίσουν» από το πρώτο ημίχρονο.

Διπλά από… ημίχρονο!

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Ντόρτμουντ φιλοξενείται από την Αουγκσμπουργκ. Οι Βεστφαλοί βρίσκονται στο κυνήγι της Μπάγερν και της κορυφής για την διεκδίκηση του τίτλου και θέλουν δυο νίκες στα ματς που απομένουν, περιμένοντας βέβαια και ένα στραβοπάτημα από τους Βαυαρούς.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Η Αουγκσμπουργκ δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της, αλλά σίγουρα υστερεί σε ποιότητα και δυναμική και δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει στο μηδέν την φύσει επιθετική Ντόρμουντ. Λογικά οι φιλοξενούμενοι θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια για να καθαρίσουν από το πρώτο ημίχρονο το ματς.

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Ρεν αντιμετωπίζει εκτός της Αζαξιό. Απογοήτευση στους γηπεδούχους που και μαθηματικά έχουν υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία και τα παιχνίδια που απομένουν είναι τυπική διαδικασία.

Δεν ισχύει το ίδιο για την Ρεν που διεκδικεί με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και δεν έχει περιθώρια για απώλειες κόντρα σε ομάδες αδιάφορες. Αρκετά επιθετική η Ρεν, σκοράρει άνετα και μπορεί να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκης από το πρώτο ημίχρονο.

Αουγκσμπουργκ-Ντόρτμουντ 2/2 (1.95)

Αζαξιό-Ρεν 2/2 (2.25)

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr