Αποστόλης Λαϊάκης

Στα πάνω της η Σεβίλλη

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 - 13:17

Η Σεβίλλη θέλει να συνεχίσει νικηφόρα αντιμετωπίζοντας μια Έλτσε που έχει πάρει ήδη την άγουσα για την δεύτερη κατηγορία.

Στα πάνω της η Σεβίλλη

Για την εμβόλιμη αγωνιστική στην Πριμέρα της Ισπανίας, η Σεβίλλη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ελτσε. Με ανεβασμένη ψυχολογία η ομάδα από την Ανδαλουσία μετά την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, θέλουν να εξαντλήσουν και κάθε πιθανότητα που έχουν για μια θέση στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου (σε περίπτωση που δεν πάρουν το τρόπαιο από την Ρόμα). Η Ελτσε μάλλον άργησε να συνέλθει, και έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στην δεύτερη κατηγορία. Το διπλό δεν αποτελεί καμιά σπουδαία ευκαιρία αλλά έχει είναι σε οριακά αποδεκτή τιμή.

Για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η Γκουαρανί φιλοξενεί την Σαπεκοένσε. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία εκτός με την Πόντε Πρέτα θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες για να διατηρηθεί σε τροχιά διεκδίκησης μιας θέσης στην 4αδα και την άνοδο. Η Σαπεκοένσε σίγουρα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, αλλά παράλληλα παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια στην απόδοση της από την αρχή της σεζόν ενώ δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Ο πρώτος λόγος λοιπόν ανήκει στους γηπεδούχους.

Ελτσε-Σεβίλλη 2 (1.72)

Γκουαρανί-Σαπεκοένσε 1 (2.07)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr