Αποστόλης Λαϊάκης

Σημεία με… Over!

Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 - 08:14

Λυών και Ελσίνκι είναι ξεκάθαρα ανώτερες από Ρεμς και Μάριεχαμν και μπορούν να συνδυάσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα με υψηλό σκορ.

Σημεία με… Over!

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Ελσίνκι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μάριεχαμν. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στις τελευταίες θέσεις και δείχνουν ότι φέτος δύσκολα μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την παραμονή στην κατηγορία.

Έχουν και θέματα στην άμυνα που δύσκολα κρατούν το μηδέν κάτι που βοηθάει στην επιλογή του συγκεκριμένου σημείου, αφού η Ελσίνκι σκοράρει φέτος με μεγάλη συνέπεια και ήδη έχει δυο γκολ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι. Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Ελσίνκι έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη και μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με το Over για να αυξηθεί και η απόδοση.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Λυών φιλοξενεί την Ρεμς. Με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η Λυών θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που έχει για να προλάβει την 5η θέση που οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Χρειάζεται δυο νίκες στα ματς που απομένουν και σίγουρα απώλειες βαθμών για Λιλ και Ρεν κυρίως.

Η Ρεμς είναι αδιάφορη πλέον, περιορίζεται στην μέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα προβάλει αντίσταση. Ο άσος είναι χαμηλά αλλά σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια καλή τιμή.

Μάριεχαμν-Ελσίνκι 2+Over (2.32)

Λυών-Ρεμς 1+Over (2.25)

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr