Αποστόλης Λαϊάκης

Παράγοντας τo κίνητρο για την Άστον Βίλα και την Βερόνα!

Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 - 08:10

Η Αστον Βίλα και η Βερόνα «καίγονται» για νίκη, υποδεχόμενες τις Μπράιτον και Έμπολι, αντίστοιχα.

Παράγοντας τo κίνητρο για την Άστον Βίλα και την Βερόνα!

Για την τελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, η Αστον Βίλα υποδέχεται την Μπράιτον. Η Μπράιτον έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την 6η θέση στην βαθμολογία και παράλληλα την έξοδο της στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Εξαιρετική παρουσία και τώρα μπορεί να χαλαρώσει, σε αντίθεση με την Αστον Βίλα που έχει κάνει έναν εντυπωσιακό δεύτερο γύρο και πλέον είναι στο χέρι της, να πάρει την 7η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Με νίκη δεν την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα των Τότεναμ και Μπρέντφορντ που ουσιαστικά την κυνηγάνε.

Ο άσος σε αποδόσεις που ξεπερνούν έστω και οριακά τον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα.

Στο καμπιονάτο της Ιταλίας, η Βερόνα φιλοξενεί την Έμπολι. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κανένα περιθώρια για γκέλα, αφού παλεύουν για την παραμονή δυο αγωνιστικές πριν το τέλος και μάλιστα την τελευταία αγωνιστική αγωνίζονται εκτός με την Μίλαν.

Η Έμπολι είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ουσιαστικά χωρίς κανένα ενδιαφέρον πλέον, έχοντας πετύχει τον βασικό στόχο της παραμονής.

Το κίνητρο σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει σημαντικό ρόλο, με την απόδοση του άσου να είναι σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Αστον Βίλα-Μπράιτον 1 (2.02)

Βερόνα-Έμπολι 1 (1.68)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr