Αποστόλης Λαϊάκης

Σημεία δεύτερης… ταχύτητας!

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 08:10

Από την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας και το κύπελλο Φινλανδίας, προκύπτει η σημερινή δυάδα της στήλης.

Σημεία δεύτερης… ταχύτητας!

Για την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, η Ούτσικτενς φιλοξενεί την Ερεμπρο. Μπορεί το όνομα της φιλοξενούμενης να είναι πιο βαρύ, αλλά η γηπεδούχος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, είναι στην κορυφή και δείχνει ικανή φέτος για την άνοδο.

Σεβίλλη – Ρόμα 1:2.90 Χ:3.05 2:3.00

Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα, κόντρα σε μια Έρεμπρο που ζορίζεται αρκετά στο σκοράρισμα ενώ και αμυντικά δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Ο άσος έχει προβάδισμα σε αρκετά ικανοποιητική απόδοση.

Για την φάση των «32» στο κύπελλο Φινλανδίας, η Ούλου υποδέχεται την Χάκα. Ομάδες που παρουσιάζονται αλλοπρόσαλλες στο πρωτάθλημα με κύριο χαρακτηριστικό πάντως την ευκολία στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα, αλλά παράλληλα και με αρκετά κενά στα μετόπισθεν.

Το μεταξύ τους παιχνίδι είναι πολύ πιθανόν να κριθεί σε υψηλό σκορ για την πρόκριση και το over βρίσκεται σε πολύ καλές τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Ούλου-Χάκα Over (2.02)

Ούτσικτενς-Ερεμπρο 1 (2.10)

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr