Αποστόλης Λαϊάκης

Λειψία για κατάκτηση κυπέλλου!

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 08:14

Η Λειψία είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει τον πρώτο λόγο για κατάκτηση του κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Λειψία για κατάκτηση κυπέλλου!

Στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας, Λειψία και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Η Λειψία τελείωσε την σεζόν στην Μπουντεσλίγκα με εξαιρετική απόδοση (σερί νικών) και θέλει να κλείσει την χρονιά με ένα τρόπαιο (κέρδισε την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου). Η Αϊντραχτ τερμάτισε 7η αλλά από την στιγμή που συμμετέχει στον τελικό του κυπέλλου θα βγει Ευρώπη (με νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ, με ήττα στο Κόνφερενς Λιγκ). Όπως και να έχει, η Λειψία είναι ανώτερη σε όλα τα επίπεδα και έχει το πάνω χέρι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Για την τελευταία αγωνιστική στο Σαμπιονά της Γαλλίας, η Λιλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τρουά. Οι γηπεδούχοι είναι ήδη σε… διακοπές, καθώς εδώ και αρκετές αγωνιστικές έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά. Η άμυνα είναι η χειρότερη (μαζί με την Ανζέ) σε όλο το πρωτάθλημα και δύσκολα θα προβάλει αντίσταση σε μια Λιλ που με νίκη εξασφαλίζει την 4η θέση και το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου. Το διπλό είναι σε πολύ χαμηλές τιμές αλλά η νίκη των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με το Over παρά το ρίσκο που εμπεριέχει, αποδίδουν μια ικανοποιητική απόδοση.

Τρουά-Λιλ 2/2+Over (1.84)

Λειψία-Αϊντραχτ Φρ. 1 (1.72)

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr