Αποστόλης Λαϊάκης

Για την… συμμετοχή!

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023 - 13:50

Από τα μπαράζ Ελβετίας και την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, «βγαίνει» το σημερινό παρολί.

Για την… συμμετοχή!

Για τα μπαράζ Ελβετίας, η Στάντς Ούσχι υποδέχεται την Σιόν. Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη με 2-0 εκτός, είναι με το ένα πόδι στην μεγάλη κατηγορία. Η Σιόν καλείται πλέον να παίξει φουλ επιθετικά για να κάνει την ανατροπή αλλά σίγουρα θα αφήσει και πολλούς κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Με τα δεδομένα αυτά και από την στιγμή που και η Ούσχι έχει αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει εύκολα, το ματς ενδέχεται να κριθεί σε υψηλό σκορ και πάμε με το over σε συνδυασμό με το αμφίσκορο, για να αυξηθεί και η απόδοση.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η νεοφώτιστη Μποταφόγκο υποδέχεται την Ιτουάνο. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα, δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν στην κατηγορία και παρά τους χαμηλούς τόνους που κρατούν στο εσωτερικό, υπάρχει η πίστη και για το κάτι παραπάνω. Η Ιτουάνο έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της αλλά το σημαντικότερο είναι ότι στις εξορμήσεις της, παρουσιάζει κάκιστη εικόνα, με πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και μόλις ένα γκολ ενεργητικό. Ο άσος σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, είναι αρκετά ικανοποιητικός.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Στάντε Ούσχι-Σιόν Goal+Over (2.20)

Μποταφόγκο-Ιτουάνο 1 (2.07)

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr