Αποστόλης Λαϊάκης

Παιχνίδι με τα γκολ!

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 08:14

Από Νότια Κορέα και δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, οι δυο σημερινές επιλογές, εστιάζοντας στα πολλά τέρματα.

Παιχνίδι με τα γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, η Νταέτζεον υποδέχεται την Γκουανζού. Και οι δυο ομάδες έχουν στόχο μια θέση για την πρώτη εξάδα και την συμμετοχή στα πλέι-οφ. Παρουσιάζουν καλά στοιχεία και οι δυο πλευρές αναφορικά με την επίθεση τους, καθώς δημιουργούν φάσεις και σκοράρουν αλλά παράλληλα έχουν και σημαντικά θέματα στην άμυνα. Με τα δεδομένα αυτά, το Over έχει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Για την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, η Ιτουάνο υποδέχεται την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, παρουσιάζουν αστάθεια στην απόδοση τους ενώ δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους. Παράλληλα όμως είναι ομάδες που δημιουργούν ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία και έχουν δυνατότητες για να σκοράρουν, οπότε η επιλογή του αμφίσκορου, δείχνει αρκετά συνετή.

Νταέτζεον-Γκουανζού Over (1.80)

Ιτουάνο-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Goal (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr