Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά για Κουόπιο και Γιέονμπουκ

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 - 08:10

Η Κουόπιο δείχνει φέτος πολύ δυνατή με στόχο την κατάκτηση του τίτλου, στο πρωτάθλημα Φινλανδίας.

Διπλά για Κουόπιο και Γιέονμπουκ

Για το πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, η Γιέονμπουκ έχει εκτός έδρας αποστολή στην έδρα της Γκανγκβόν. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν με υπηρεσιακό προπονητή, αλλά δείχνουν ανάκαμψη το τελευταίο διάστημα, προέρχονται από δυο σερί νίκες και τουλάχιστον θέλουν να μπουν και πάλι στην 6αδα και τα πλέι-οφ.

Η Γκανγκβόν παραμένει πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, έχει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα (το μικρότερο ενεργητικό τερμάτων στην κατηγορία) και δείχνει ότι θα παλέψει πρωτίστως για την παραμονή της. Προβάδισμα στο διπλό σε αξιόλογες τιμές βάση και της δυναμικής των αντιπάλων.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Κουόπιο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βάασα. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Βάασα να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και με εμφανέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα, να θεωρείται από τις βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό.

Αντίθετα, η Κουόπιο έχει και φέτος ψηλά τον πήχη των στόχων, με κύριο ζητούμενο την κατάκτηση του τίτλου που τα δυο προηγούμενα χρόνια έχασε στο τέλος από την Ελσίνκι. Ανώτερη σε όλα η Κουόπιο και το διπλό σε καλή τιμή.

Γκανγκβόν-Γιέονμπουκ 2 (2.08)

Βάασα-Κουόπιο 2 (1.91)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr