Αποστόλης Λαϊάκης

Με under-over στο μπάσκετ!

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 - 13:31

Πλέι-οφ σε εξέλιξη σε Ισπανία και Τουρκία και οι βασικές επιλογές στηρίζονται στα σύνολα των πόντων.

Με under-over στο μπάσκετ!

Στην Τουρκία, ξεκινάει η σειρά των τελικών, με την Εφές να έχει το πλεονέκτημα της έδρας κόντρα στην Καρσίγιακα. Η Εφές ξεπέρασε το εμπόδιο της Φενέρ παρότι στο πρώτο ματς ηττήθηκε με σχεδόν 40 πόντους και είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, στην τελευταία χρονιά του Αταμάν στον πάγκο (έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό).

Η Καρσίγιακα πήρε την πρόκριση από την Τουρκ Τέλεκομ και πλέον χωρίς άγχος θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν πολύ και παρότι το over είναι σε υψηλά επίπεδα, έχει τύχη για να επιβεβαιωθεί.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Για την Ισπανία, η Μάλαγα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά με τους «μπλαουγκράνα» να προηγούνται με 2-1 στην σειρά (είναι στις τρεις νίκες). Η Μάλαγα είναι μαχητική σε όλα τα παιχνίδια αλλά σίγουρα η ποιότητα της Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει την διαφορά. Και τα τρία προηγούμενα ματς ήταν με υψηλό σκορ, αλλά στο τωρινό παιχνίδι το άγχος θα είναι αυξημένο και από τις δυο πλευρές.

Η μπάλα θα γίνει πιο βαριά ειδικά για τους γηπεδούχους, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι ικανή να παίξει και καλή άμυνα, εγκλωβίζοντας την λειτουργία της Μάλαγα. Καλή περίπτωση αυτήν την φορά το under με το line στο 162,5.

Ανατολού Εφές-Καρσίγιακα Over 176,5 (1.88)

Μάλαγα-Μπαρτσελόνα Under 162,5 (1.84)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr