Αποστόλης Λαϊάκης

Με Ουκρανία και… Under

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 - 15:47

Με τον Ρεμπρόφ στον πάγκο, η Ουκρανία ψάχνει την πρώτη νίκη στον όμιλο για να παλέψει για την πρόκριση κόντρα σε μεγαθήρια, όπως η Αγγλία και η Ιταλία.

Με Ουκρανία και… Under

Για τον τρίτο όμιλο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Ουκρανία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Σκόπια. Οι γηπεδούχοι έστω και δύσκολα επικράτησαν της Μάλτας την πρώτη αγωνιστική με 2-1 εντός αλλά σίγουρα δεν έδειξαν πολλές δυνατότητες για να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι στον όμιλο με Ιταλία και Αγγλία. Από την άλλη, η Ουκρανία είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να μπει σφήνα στις δυο προαναφερόμενες, αρκεί να κάνει ένα καλό σερί. Στο ντεμπούτο του Ρεμπρόφ στον πάγκο, έφερε 3-3 με την Γερμανία και έδειξε αρκετές αρετές στο παιχνίδι της, ενώ η ήττα από την Αγγλία με 2-0 εκτός στον όμιλο ήταν εντός προγράμματος. Σε καλές τιμές το διπλό.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

H δεύτερη επιλογή αφορά την αναμέτρηση της Ουαλίας με την Αρμενία. Σαφέστατα ανώτερη η Ουαλία αλλά στην μετά Μπέιλ εποχή, πρέπει να αποδείξει πράγματα αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση σε όμιλο με Κροατία και Τουρκία. Η έδρα αποτελεί κλειδί για την συνέχεια, αντιμετωπίζοντας πάντως μια Αρμενία που παίζει πολύ κλειστά και θα κοιτάξει πρωτίστως να διασφαλίσει το μηδέν πίσω. Εξάλλου προσεκτικοί είναι και οι Ουαλοί και δύσκολα η αναμέτρηση θα «ανοίξει» με το under να είναι σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές.

Σκόπια-Ουκρανία 2 (1.95)

Ουαλία-Αρμενία Under (1.92)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr