Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά σε καλές τιμές!

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 - 08:10

Βουλγαρία και Γκνίνσταν έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Λιθουανία και Σάλπα, για να πάρουν την νίκη εκτός έδρας και να μείνουν εντός στόχων.

Διπλά σε καλές τιμές!

Στον 7ο όμιλο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Λιθουανία υποδέχεται την Βουλγαρία. Και οι δυο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά, με την Βουλγαρία μάλιστα να μετράει ήδη δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και να μην έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, ειδικά με την Λιθουανία που θεωρείται η αδύναμη του ομίλου.

Το διπλό λοιπόν κρίνεται επιβεβλημένο, με τους γηπεδούχους να είναι μαχητικοί αλλά να υπολείπονται σε ποιότητα. Με εξαίρεση την Σερβία που δείχνει το φαβορί στον όμιλο, η δεύτερη θέση μπορεί να «παιχτεί» ανάμεσα σε Ουγγαρία, Μαυροβούνιο και την Βουλγαρία.

Για την δεύτερη κατηγορία της Φινλανδίας που υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση, η Γκνίνσταν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σάλπα. Οι γηπεδούχοι είναι σε κακή κατάσταση, προερχόμενοι από πέντε διαδοχικές ήττες, με μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα, καθώς δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν πίσω.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η Γκνίνσταν από την άλλη, πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία, διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα ενώ παράλληλα έχει και το εύκολο γκολ, αποδεικνύοντας ότι φέτος έχει στόχο την άνοδο. Το διπλό σε τιμές που υπερβαίνουν τον διπλασιασμό κρίνεται κάτι παραπάνω από fair.

Λιθουανία-Βουλγαρία 2 (2.12)

Σάλπα-Γκνίνσταν 2 (2.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr