Αποστόλης Λαϊάκης

Επιλογές από την Φινλανδία!

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 - 17:00

Με αρκετό ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα στην Φινλανδία όπου έχουμε δυο επιλογές για το σημερινό παρολί.

Επιλογές από την Φινλανδία!

Η Ιντερ Τούρκου υποδέχεται την Ιλβες με τους γηπεδούχους να δείχνουν σε καλή κατάσταση και να μετράνε αήττητο πέντε αγωνιστικών. Στόχος βέβαια να μπουν δυνατά στην διεκδίκηση μιας θέσης για την πρώτη εξάδα και τα πλέι-οφ και η εκμετάλλευση της έδρας αποτελεί κλειδί για την συνέχεια. Η Ιλβες προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες ενώ μόλις μια φορά στα επτά τελευταία κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Ο άσος σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό έχει βάση για ποντάρισμα.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Η δεύτερη επιλογή και πάλι από την πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας είναι το διπλό της Ελσίνκι επί της Χάκα. Οι γηπεδούχοι δείχνουν πολύ προβληματικοί σε αρκετούς τομείς, κυρίως αμυντικά, έχοντας ήδη το χειρότερο παθητικό στο πρωτάθλημα. Η Ελσίνκι είναι εκ των φαβορί και φέτος για τον τίτλο και θέλει να πιάσει και πάλι κορυφή. Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η φιλοξενούμενος και το διπλό είναι σε αποδόσεις οριακά αποδεκτές.

Ιντερ Τούρκου-Ιλβες 1 (1.97)

Χάκα-Ελσίνκι 2 (1.71)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr