Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά από την Φινλανδία

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2023 - 13:04

Ιντερ Τούρκου και Κουόπιο έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη, κόντρα σε Βάασα και Λάχτι, αντίστοιχα.

Διπλά από την Φινλανδία

Η πρώτη επιλογή είναι από την Φινλανδία, με την Ιντερ Τούρκου να αντιμετωπίζει εκτός την Βάασα. Ανεβασμένη η Ιντερ που μετράει έξι αγώνες χωρίς ήττα και έχει βασικό στόχο να μείνει σε θέση εξάδας και τα πλέι-οφ. Ατού ότι το τελευταίο διάστημα σκοράρει με χαρακτηριστική άμεση.

Η Βάασα παραμένει στην τελευταία θέση, με πολλά προβλήματα κυρίως στην δημιουργία και το σκοράρισμα και δείχνει από πολύ νωρίς ότι είναι βασική υποψήφια για υποβιβασμό. Το διπλό σε τιμές πάνω του διπλασιασμού έχει βάση για ποντάρισμα.

Και πάλι από το ίδιο πρωτάθλημα, η πρωτοπόρος Κουόπιο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λάχτι. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Λάχτι να φαίνεται ότι θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία και με εμφανέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Η Κουόπιο μετά την απρόσμενη ήττα εντός από την Μάριεχαμν θέλει να αντιδράσει και με σύμμαχο την εξαιρετική της άμυνα, μπορεί να περάσει νικηφόρα. Σε χαμηλές τιμές πάντως το διπλό και κάλλιστα μπορεί να συνδυαστεί με το under 3,5 για να αυξηθεί η απόδοση.

Βάασα-Ιντερ Τούρκου 2 (2.25)

Λάχτι-Κουόπιο 2+Under 3,5 (2.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr