Αποστόλης Λαϊάκης

Προβάδισμα στον άσο!

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2023 - 10:50

Μποταφόγκο και Ιντσεόν έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Βάσκο Ντα Γκάμα και Γκανγκβόν, εκμεταλλευόμενες και τον παράγοντα της έδρας.

Προβάδισμα στον άσο!

Για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, υπάρχει το μεγάλο τοπικό ντέρμπι του Ρίο Ντε Τζανέιρο ανάμεσα στην Μποταφόγκο και την Βάσκο Ντα Γκάμα. Σε εξαιρετική κατάσταση η Μποταφόγκο που δείχνει φέτος ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο ενώ μετράει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Παρά την κούραση από το ματς του Σουνταμερικάνα, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια Βάσκο που συνεχίζει με υπηρεσιακό στον πάγκο, επέστρεψε στις νίκες μετά από δέκα ματς αλλά με αρκετή δυσκολία (χρειάστηκε πέναλτι στο 77 κόντρα στην Κουϊάμπα) ενώ εκτός έδρας έχει μια νίκη σε έξι εξορμήσεις. Χαμηλά ο άσος, για κάποιον που θέλει να ρισκάρει περισσότερο, παίζεται και από το πρώτο ημίχρονο.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Για το πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, η Ιντσεόν φιλοξενεί την Γκανγκβόν. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μετρούν μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία όμως οι πολλές ισοπαλίες δεν βοηθούν για να πλησιάσει την πρώτη εξάδα. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια, κόντρα μάλιστα σε έναν αντίπαλο που θεωρείται πιο αδύναμος όπως η Γκανγκβόν που παραμένει χωρίς νίκη στα εννιά τελευταία, και με πολλά θέματα άλυτα σε άμυνα και επίθεση.

Μποταφόγκο-Βάσκο Ντα Γκάμα 1/1 (2.55)

Ιντσεον-Γκανγκβόν 1 (2.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr