Αποστόλης Λαϊάκης

Θα παλέψει η Ουκρανία

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2023 - 08:10

Μπορεί η Ισπανία να θεωρείται το φαβορί στα ημιτελικά του u21 με την Ουκρανία, αλλά η τελευταία δεν θα πέσει αμαχητί, έχοντας δείξει δυνατότητες. Γκολ εκατέρωθεν στην αναμέτρηση του κυπέλλου Φινλανδίας, ανάμεσα σε Κότκα και Ούλου.

Θα παλέψει η Ουκρανία

Για τα προημιτελικά του κυπέλλου Φινλανδίας, η Κότκα φιλοξενεί την Ούλου. Η Κότκα μπορεί να μην είναι εκ των φαβορί για εξάδα στο πρωτάθλημα αλλά βγάζει μαχητικότητα στο παιχνίδι της και παλεύει. Η Ούλου σαφέστατα φέτος δείχνει ικανή για το βήμα παραπάνω, με όπλο την εξαιρετική επιθετική λειτουργία, δημιουργώντας αρκετές φάσεις αλλά και σκοράροντας. Πάντως έχει τα θεματάκια της πίσω και η πρόκριση μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ. Πιο συνετή επιλογή πάντως το αμφίσκορο.

Για τα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών, Ισπανία και Ουκρανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους για μια θέση στον τελικό. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν και στην τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου, όπου έφεραν 2-2 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση (πιο πάνω η Ισπανία λόγω ότι είχε σκοράρει ένα περισσότερο γκολ στον όμιλο).

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Ομάδες με καλή δημιουργία αλλά και παράλληλα καλή αμυντική λειτουργία και είναι άδικο στις αποδόσεις να δίνεται τόσο μεγάλο φαβορί η Ισπανία. Η Ουκρανία θα το παλέψει και τουλάχιστον η διπλή ευκαιρία του Χ2 είναι άκρως ελκυστική, ξεπερνώντας τον διπλασιασμό.

Κότκα-Ούλου Goal (1.72)

Ισπανία U21-Ουκρανία U21 X2 (ΔΕ) (2.05)

Ισπανία U21 – Ουκρανία U21 1:1.70 X:4.00 2:4.55

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr