Αποστόλης Λαϊάκης

Προβάδισμα στις έδρες σε MLS και Α' Ιαπωνίας!

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023 - 08:14

Δυο επιλογές συνθέτουν το παρολί, με την Ουράβα και την Μινεσότα να έχουν τον πρώτο λόγο, υποδεχόμενες τις Τόκιο και Οστιν, αντίστοιχα.

Προβάδισμα στις έδρες σε MLS και Α' Ιαπωνίας!

Για την Ιαπωνία, η Ουράβα είναι από τις ομάδες οι οποίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Βρίσκεται στην 4η θέση και στοχεύει στο πλασάρισμα της στην πρώτη τριάδα, ενώ έχει βλέψεις ακόμη και για τον τίτλο. Οι επιδόσεις της είναι «δυνατές», καθώς «τρέχει» αήττητο 12 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (7-5-0), ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 26 ματς (12-13-1)! Για την 20η αγωνιστική υποδέχεται την Τόκιο, η οποία μπορεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση (4/5 νίκες), αλλά υστερεί ποιοτικά έναντι της αντιπάλου της και ο άσος είναι η λογική επιλογή στο συγκεκριμένο ματς.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Η Μινεσότα υποδέχεται το Οστιν για μια ακόμα αναμέτρηση της Δυτικής περιφέρειας στο MLS. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες με το 4-1 επί του Πόρτλαντ και ζητούμενο είναι να έχουν σταθερότητα στην απόδοση τους, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν μια θέση τουλάχιστον για τα πλέι-ιν. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα ενώ φέτος σε οχτώ παιχνίδια στο γήπεδο της, η Μινεσότα έχει ηττηθεί μόλις μια φορά.

Σίγουρα το Όστιν δεν είναι αμελητέα ποσότητα (δεν είναι τυχαίο ότι πέρσι τερμάτισε ψηλά) αλλά φέτος παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοση της (κάνει ένα θετικό σερί και μετά ήττα). Εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος των δυνατοτήτων της, ενώ σε καμιά εξόρμηση ως τώρα δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της (μόλις δυο νίκες σε εννιά παιχνίδια εκτός). Από το 2021 μέχρι και πέρσι, σε τρία παιχνίδια στην έδρα της Μινεσότα, η γηπεδούχος έχει δυο νίκες και μια ήττα.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Ουράβα-Τόκιο 1 (1.85)
Μινεσότα-Οστιν 1 (1.87)

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr