Αποστόλης Λαϊάκης

Το βάρος σε Σάντος αλλά και ΓΚΑΙΣ!

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023 - 08:14

Η Σάντος δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Γκόϊας, ενώ σαφέστατα ανώτερη είναι και η ΓΚΑΙΣ εναντίον της Σκόβντε.

Το βάρος σε Σάντος αλλά και ΓΚΑΙΣ!

Για την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, η ΓΚΑΙΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σκόβντε. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι που μετρούν δυο σερί νίκες και διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο. Μάλιστα στα δυο τελευταία παιχνίδια σκοράρουν με χαρακτηριστική άμεση και η Σκόβντε δεν είναι ομάδα (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) που μπορεί να την σταματήσει.

Η γηπεδούχος παραμένει στην τελευταία θέση με μόλις μια νίκη σε 12 αγωνιστικές και θεωρείται (δικαίως) το βασικό φαβορί για υποβιβασμό. Χαμηλά το διπλό αλλά από ημίχρονο, έχουμε μια συμφέρουσα τιμή.

Για το πρωτάθλημα της Α' Βραζιλίας, η Σάντος υποδέχεται την Γκόϊας. Καμιά από τις δυο πλευρές δεν πραγματοποιεί την αναμενόμενη πορεία και ειδικά για την Σάντος που είναι και πιο βαρύ όνομα, ήρθε γρήγορα η αλλαγή στον πάγκο, με τον Τούρα να αναλαμβάνει. Ζητούμενο πλέον να βρει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, για να ανέβει και η ψυχολογία των παικτών θέλοντας τουλάχιστον να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις θέσεις που οδηγούν στο Κόπα Σουνταμερικάνα της επόμενης περιόδου.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Από την άλλη πλευρά, η Γκόϊας προέρχεται από δυο σερί ήττες ενώ το μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο τεχνικός, Εβανγκελίστα είναι η αμυντική γραμμή, καθώς μόνο σε ένα από τα δέκα τελευταία έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Από το 2010 μέχρι και πέρσι, η Σάντος φιλοξένησε επτά φορές την Γκόϊας για τον θεσμό της πρώτης κατηγορίας και μετράει πέντε νίκες και δυο ήττες.

Σκόβντε-ΓΚΑΙΣ 2/2 (2.20)
Σάντος-Γκόϊας 1 (1.91)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr