Αποστόλης Λαϊάκης

Με Ποχάνγκ και Ιντερ Τούρκου

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - 08:10

Ανώτερες οι Ποχάνγκ και Ίντερ Τούρκου έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη κόντρα σε Σουγουόν Μπλούγουϊνγκς και Βάασα, αντίστοιχα.

Με Ποχάνγκ και Ιντερ Τούρκου

Για την εμβόλιμη αγωνιστική στην Νότια Κορέα, η Ποχάνγκ αντιμετωπίζει εκτός την Σουγουόν Μπλούγουϊνγκς. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην τελευταία θέση με την χειρότερη άμυνα αλλά και δυσκολία στο γκολ σε αντίθεση με την Ποχάνγκ που μπορεί να προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι κορυφής με την Ουλσάν, αλλά παρουσιάζει σταθερότητα φέτος και έχει τα φόντα να διεκδικήσει στα πλέι-οφ ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας της επόμενης περιόδου. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας (και ποιότητας) των δυο ομάδων και το διπλό είναι δίκαια σε τιμές φαβορί.

Σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Φινλανδίας, η Ιντερ Τούρκου υποδέχεται την Βάασα. Μόλις μια ήττα στα οχτώ τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για την Ιντερ Τούρκου που δείχνει βελτιωμένη με στόχο να κερδίσει μια θέση για την εξάδα και τα πλέι-οφ. Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν είναι κύριο μέλημα για την συνέχεια.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Η Βάασα μπορεί να πέτυχε μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου Κουόπιο και μάλιστα εκτός έδρας αλλά ευνοήθηκε από το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το πρώτο λεπτό. Δύσκολα δημιουργεί και σκοράρει ενώ εκτός έδρας σπανίως κρατάει το μηδέν στην άμυνα. Ο άσος έχει προβάδισμα και σε αρκετά συμφέρουσες τιμές.

Σουγουόν Μπλούγουϊνγκς-Ποχάνγκ 2 (1.94)
Ιντερ Τούρκου-Βάασα 1 (1.95)

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr