Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα σε καλές τιμές!

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 - 10:38

Η Γιόνσεπινγκ μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει την νίκη κόντρα στην Σούντσβαλ ενώ η Βίλα Νόβα ψάχνει διπλό κόντρα στην Λοντρίνα.

Δυάδα σε καλές τιμές!

Η Γιόνσεπινγκ αντιμετωπίζει την Σούντσβαλ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Β Σουηδίας και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Η ομάδα του Ισπανού τεχνικού Αντρές Γκαρσία διεκδικεί την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια της Σουηδίας και βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα έξι τελευταία της ματς.

Η Σούντσβαλ από την άλλη πλευρά δεν πείθει, έχει τρεις σερί ήττες με 11-1 γκολ εις βάρος της και απογοητεύει. Η Γιόνκεπινγκ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της στις 10 Ιουνίου νίκησε εύκολα 3-1 την Τρέλεμποργκ και κάτι ανάλογο μπορεί να πετύχει και στο προσεχές ματς αφού έχει καλύτερο ρόστερ και το πλεονέκτημα της έδρας.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες στη Novibet!

Στη Β’ Βραζιλίας, η Λοντρίνα θα υποδεχθεί τη Βίλα Νόβα, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν αντίθετες πορείες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, «μετρώντας» οκτώ ήττες σε εννέα ματς (0-1-8) και είναι σε πίεση.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν υποστεί μόνο μία ήττα σε οκτώ αγώνες, βρίσκονται στην κορυφή και θεωρούνται από τα φαβορί για την άνοδο! Η γενικότερη παρουσία των δύο ομάδων, αλλά και η τωρινή τους αγωνιστική κατάσταση, μας «οδηγούν» στο «διπλό», το οποίο βρίσκουμε σε αποδόσεις διπλασιασμού.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Γιόνσεπινγκ-Σούντσβαλ 1 (1.94)
Λοντρίνα-Βίλα Νόβα 2 (2.12)

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με σούπερ δώρο

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr