Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από... ημίχρονο

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 - 13:16

Δυο επιλογές από τα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ συνθέτουν το σημερινό παρολί, με Σαράγεβο και Ντέρι να έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Δυάδα από... ημίχρονο

Σε επαναληπτικό του πρώτου προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, το Σαράγεβο υποδέχεται την Τορπέντο Κουταϊσι. Μετά το 2-2 στο πρώτο ματς, η ομάδα από την Βοσνία έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, με σύμμαχο την έδρα και τον κόσμο στο πλευρό της. Το ρόστερ των γηπεδούχων δυνάμωσε το καλοκαίρι με τις προσθήκες που έγιναν και μια καλή πορεία στην Ευρώπη είναι μέσα στους στόχους της για φέτος. Οριακά αποδεκτός ο άσος στις τιμές προσφέρεται αλλά από ημίχρονο έχουμε πολύ καλή τιμή.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με σούπερ δώρο

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες μετά την “λευκή” ισοπαλία πριν μια εβδομάδα. Η Ντέρι παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική στα Ν. Φερόε και ιδίως στο πρώτο ημίχρονο άγγιξε πολλάκις το γκολ, σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες (και δοκάρι). Ο σύλλογος απο την Β. Ιρλανδία έχει πάντως τον πρώτο λόγο στην ρεβάνς καθώς φέτος παρουσιάζεται σοβαρός και αποτελεσματικός όπως μαρτυρά και η θετική εικόνα και στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας όπου διατηρείται στο κόλπο του τίτλου. Εντός έδρας μάλιστα παρουσιάζεται εξαιρετική και δικαίως φαντάζει φαβορί κόντρα σε μια ομάδα με περιορισμένες επιτυχίες εκτός συνόρων που σε 62 ευρωπαϊκά ματς έχει να επιδείξει μόλις τρεις προκρίσεις. Ο λογικός άσος προσφέρεται στο 1.60 αλλά από ημίχρονο εκτοξεύεται στο 2,45.

Σαράγεβο-Τορπέντο Κουτάϊσι 1/1 (2.05)
Ντέρι-Τόρσβαν 1/1 (2.45)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr