Αποστόλης Λαϊάκης

Η επιλογή της Ζαγκλέμπιε κι ένας συνδυασμός!

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 - 08:10

Η Ζαγκλέμπιε μπορεί να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα Πολωνίας, ενώ πολλά γκολ αναμένουμε στην Νορβηγία και στο παιχνίδι Στρόμσγκοντσετ-Ρόζενμποργκ.

Η επιλογή της Ζαγκλέμπιε κι ένας συνδυασμός!

Σέντρα και στην Α’ Πολωνίας, με το παιχνίδι Ζαγκλέμπιε Λούμπιν – Ρουχ Χορζόφ να τραβάει την προσοχή μας. Οι γηπεδούχοι πέρσι είχαν μία άνετη σεζόν, τερματίζοντας στην 9η θέση και, όπως δείχνουν τα πράγματα, σε ανάλογο επίπεδο θα κινηθούν και φέτος. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν από τη 2η κατηγορία (τερμάτισαν στη 2η θέση) και προφανώς ο στόχος τους είναι η παραμονή.

Πάντως, είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρουν, καθώς διαθέτουν αρκετές αδυναμίες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι θεωρούνται ως δεύτερο φαβορί για τον υποβιβασμό. Η Ζαγκλέμπιε πέρσι απέδειξε ότι τέτοια ματς έχει τον τρόπο να τα παίρνει και θα την εμπιστευτούμε.

Για την Α' Νορβηγίας, η Στρόμγκοντσετ φιλοξενεί την Ρόζενμποργκ. Και οι δυο ομάδες δεν πραγματοποιούν και την καλύτερη δυνατή πορεία έχοντας πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Η Στρόμγκοντσετ έχει πάντως αρκετά καλή παρουσία εντός όπου βρίσκει συνήθως και τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με σούπερ δώρο

Η Ρόζενμποργκ ψάχνει ουσιαστικά ένα καλό σερί για να καλύψει το χαμένο έδαφος αλλά εκτός έδρας δεν έχει ακόμα νίκη. Ομάδα που παίζει επιθετικά και το πληρώνει τις περισσότερες φορές αλλά μπορεί να βρει τουλάχιστον ένα τέρμα. Παιχνίδι που προσφέρεται για αρκετά γκολ, με το over να συνδυάζεται μάλιστα με το goal για να αυξηθεί και η απόδοση.

Ζαγκλέμπιε Λούμπιν-Ρουχ Χορζόφ 1 (1.75)
Στρόμσγκοντσετ-Ρόζενμποργκ Over+Goal (1.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr