Αποστόλης Λαϊάκης

“Παιχνίδι” με το... goal!

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023 - 14:29

Σε δυο αναμετρήσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, το αμφίσκορο δείχνει μια καλή επιλογή.

“Παιχνίδι” με το... goal!

Για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρέϊντζερς υποδέχεται την Σερβέτ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με γκρίνια την σεζόν μετά την ήττα από την Κιλμάρνοκ και σίγουρα θα υπάρχει πίεση για νίκη και προβάδισμα πρόκρισης. Η Σερβέτ μετά την επιτυχία, όπου ξεπέρασε το εμπόδιο της Γκενκ, δεν έχει πλέον άγχος και μπορεί να κάνει μια ακόμα ζημιά αν βρει χώρους. Πολύ πιθανόν να σκοράρουν και οι Ελβετοί, με το αμφίσκορο να είναι πρώτη επιλογή.

Επίσης για την ίδια διοργάνωση, η Σλόβαν Μπρατισλάβας φιλοξενεί την Μακάμπι Χάϊφα. Αναμέτρηση που δεν χωρούν προγνωστικά αλλά οι γηπεδούχοι ειδικά εντός έδρας παίζουν αρκετά ανοιχτά, κυνηγούν το γκολ αλλά παρουσιάζουν και κενά στα μετόπισθεν, κάτι που μπορούν νε εκμεταλλευτούν οι Ισραηλίτες. Και εδώ θα πάμε με το goal.

Ρέϊντζερς-Σερβέτ Goal (1.78)

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Μακάμπι Χάιφα Goal (1.81)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr