Αποστόλης Λαϊάκης

Με Εβερτον και Ζιλ Βιθέντε

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 08:10

Πρεμιέρα σε Πρέμιερ Λιγκ και Α' Πορτογαλίας και η δύναμη της έδρας είναι σύμμαχος για Εβερτον και Ζιλ Βιθέντε που υποδέχονται Φούλαμ και Πορτιμονένσε, αντίστοιχα.

Με Εβερτον και Ζιλ Βιθέντε

Ξεκίνημα και στο κορυφαίο (κατά πολλούς) πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ. Η Εβερτον αντιμετωπίζει εντός την Φούλαμ, με τις δυο ομάδες να είναι θεωρητικά στο ίδιο επίπεδο. Η Εβερτον θέλει να αφήσει πίσω την άσχημη περσινή σεζόν, με τον Σον Ντάις στον πάγκο από την αρχή, αισιοδοξώντας για κάτι καλύτερο φέτος, με την δύναμη πυρός με Κάλβερτ-Λιούιν και Νταντζούμα στην επίθεση. Η Φούλαμ παρουσιάζει κάθε χρόνο πολλά σκαμπανεβάσματα, ενώ η ανακατωσούρα με τον Μίτροβιτς και την πιθανή αποχώρηση του, μόνο ηρεμία δεν φέρνει στο ξεκίνημα στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Προβάδισμα στον άσο λοιπόν.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με σούπερ δώρο

Για την Πορτογαλία, η Ζιλ Βιθέντε φιλοξενεί την Πορτιμονένσε. Οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε αλλαγή τεχνικού, με τον Καμπέλος να αναλαμβάνει και να έχει αποδείξει στην Τσάβες που ήταν ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες. Σημαντικό γεγονός ότι έγιναν αλλαγές στο ρόστερ σύμφωνα με τα θέλω του προπονητή, μπήκαν και χρήματα στα ταμεία της ομάδας και η εκμετάλλευση της έδρας μπορεί να αποτελέσει κλειδί για την φετινή της πορεία. Η Πορτιμονένσε δεν φαίνεται ότι μπορεί να κινηθεί διαφορετικά από την περσινή περίοδο, με βασικό στόχο την παραμονή. Αρκετοί Βραζιλιάνοι και πάλι ήρθαν, χωρίς όμως να αποτελούν εγγύηση ότι μπορεί να κάνουν την διαφορά. Προβάδισμα λοιπόν στην γηπεδούχο.

Εβερτον-Φούλαμ 1 (2.22)

Ζιλ Βιθέντε-Πορτιμονένσε 1 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr