Αποστόλης Λαϊάκης

Με Βασιλεία και Κουόπιο

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 08:14

Η Βασιλεία ρίχνει αποκλειστικά το βάρος στο πρωτάθλημα και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Λωζάνη, ενώ και η Κουόπιο δεν έχει περιθώρια απέναντι στην Ιλβες.

Με Βασιλεία και Κουόπιο

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Βασιλεία υποδέχεται την Λωζάνη. Μετά τον αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Βασιλεία στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στο πρωτάθλημα με στόχο να διεκδικήσει φέτος το κάτι παραπάνω. Ο Τίμο Σκουλτζ θεωρεί ότι το ρόστερ είναι καλό αρκεί να υπάρξει άμεση ανταπόκριση των παικτών στο πλάνο του. Η Λωζάνη δείχνει από νωρίς ότι θα έχει δύσκολο έργο αναφορικά με την παραμονή, δεν έχει νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ενώ σε κανένα ματς ως τώρα δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν πίσω.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με σούπερ δώρο

Για την Φινλανδία, η Κουόπιο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ιλβες. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών στην προσπάθεια που κάνουν και φέτος για την διεδίκηση του τίτλου και κόντρα σε όμαδες που είναι χαμηλότερης δυναμικότητας δεν επιτρέπονται πλέον γκέλες. Η Ιλβες δεν έχει σταθερότητα στην απόδοση της και δύσκολα θα αποφύγει την συμμετοχή στα πλέι-αουτ και την μάχη για την παραμονή. Διπλό σε καλές τιμές για φαβορί.

Βασιλεία-Λωζάνη 1 (1.91)

Ιλβες-Κουόπιο 2 (1.97)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr