Αποστόλης Λαϊάκης

Με Χαρτς και... γκολ!

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 13:38

Η Χαρτς με την δύναμη της έδρας μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρόζενμποργκ, ενώ γκολ εκατέρωθεν αναμένονται στην Βουλγαρία ανάμεσα σε Λουντογκόρετς και Αστάνα.

Με Χαρτς και... γκολ!

Για το Γιουρόπα Λιγκ, η Λουντογκόρετς φιλοξενεί την Αστάνα στον επαναληπτικό για την πρόκριση στα πλέι-οφ. Μετά την ήττα με 2-1 στο Καζακστάν, η Λουντογκόρετς είναι υποχρεώμενη να ψάχνει την νίκη αλλά το ζητούμενο είναι αν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Σε πέντς φέτος ευρωπαϊκά παιχνίδια μόνο μια φορά το κατάφερε (εντός με την αδύναμη θεωρητικά Μπαλκάνι) και η Αστάνα είναι δεδομένο ότι θα βρει χώρους για να απειλήσει. Το αμφίσκορο στο συγκεκριμένο παιχνίδι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.

Οι «μάχες» Ολυμπιακού, Άρη και ΠΑΟΚ στο Pamestoixima.gr με σούπερ στοιχηματικές επιλογές!

Στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Χαρτς αντιμετωπίζει την Ρόζενμποργκ. Οι Σκωτσέζοι καλούνται να ανατρέψουν το 2-1 με το οποίο ηττήθηκαν στην Νορβηγία. Παραδοσιακά, εντός έδρας η Χαρτς δείχνει καλύτερο πρόσωπο και από την στιγμή που έχει μια Ρόζενμποργκ που σε καμιά περίπτωση δεν θυμίζει τις παλιές καλές εποχές της, ο άσος έχει αρκετές πιθανότητες, σε απόδόσεις μάλιστα αρκετά ικανοποιητικές, που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Λουντογκόρετς-Αστάνα Goal (1.87)

Χαρτς-Ρόζενμποργκ 1 (2.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr