Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά σε fair αποδόσεις!

Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 08:10

Ανώτερες σε όλα τα επίπεδα είναι και φέτος Μπράιτον και Μπράγκα και έχουν τον πρώτο λόγο για διπλό, στις έδρες των Γουλβς και Τσάβες, αντίστοιχα.

Διπλά σε fair αποδόσεις!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Γουλβς υποδέχεται την Μπράιτον. Οι “λύκοι” ξεκίνησαν με ήττα την σεζόν και μάλλον φέτος μοιάζουν αποδυναμωμένοι, με στόχο να μην μπλέξουν με τον υποβιβασμό. Αντίθετα, η Μπράιτον συνέτριψε με 4-1 εντός την νεοφώτιστη Λούτον και έδειξε να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι. Παίζει αρκετά ελκυστικό ποδόσφαιρο, επίθεση από όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και δεν είναι τυχαίο ότι οι αποδόσεις την δίνουν ξεκάθαρο φαβορί στο συγκεκριμένο ματς. Το διπλό σε τιμές που αγγίζουν τον διπλασιασμό, είναι αποδεκτό.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, η Μπράγκα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τσάβες. Με το αριστερό μπήκε η Μπράγκα στο πρωτάθλημα, καθώς έπεσε θύμα έκπληξης από την Φαμαλικάο εντός και σίγουρα ψάχνει νίκη για να ρεφάρει άμεσα την γκέλα. Φέτος η Μπράγκα θεωρείται ικανή να μπει σφήνα στην big-3 και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αφού το φετινό ρόστερ της, θεωρείται από τα καλύτερα στην ιστορία της. H Τσάβες ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Ρίο Αβε, χωρίς να ενθουσιάσει με την απόδοση της ενώ αποτελεί ερωτηματικό πότε θα δείξει καλό πρόσωπο καθώς χρειάζεται χρόνος για να δέσει το σύνολο, αφού έγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Με τα δεδομένα αυτά, η Μπράγκα είναι το φαβορί και μπορεί να συνδυαστεί και με το Over 1,5 για να αυξηθεί η τιμή.

Γουλβς-Μπράιτον 2 (1.97)

Τσάβες-Μπράγκα 2+Over 1,5 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr