Αποστόλης Λαϊάκης

Με Οβιέδο και... over!

Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 - 08:10

Την πρώτη της νίκη εντός έδρας ψάχνει η Οβιέδο που υποδέχεται την Φερόλ ενώ πολλά τέρματα αναμένονται στο Σαμπιονά, ανάμεσα σε Ρεμς και Κλερμόν.

Με Οβιέδο και... over!

Για την δεύτερη κατηγορία Ισπανίας, η Οβιέδο φιλοξενεί την νεοφώτιστη Φερόλ για την δεύτερη αγωνιστική. Η Οβιέδο ξεκίνησε με ήττα και σίγουρα θέλει εντός έδρας να βγάλει την δυναμική της, αφού υπάρχει πίστη φέτος ότι μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω (τουλάχιστον μια θέση για τα μπαράζ ανόδου). Το ρόστερ είναι πολύ καλό, δαπανήθηκαν και χρήματα για μεταγραφές. Από την άλλη, η Φερόλ μπήκε με το δεξί, αλλά δεδομένα ο βασικός της στόχος είναι να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή. Ενίσχυση υπήρξε, αλλά κυρίως με ελεύθερους παίκτες (και νεαρούς σε ηλικία) αφού το μπάτζετ δεν επιτρέπει... ανοίγματα. Πρώτο λόγο στον άσο σε αρκετά ικανοποιητική απόδοση.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Ρεμς υποδέχεται την Κλερμόν. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που βασικό στόχο έχουν την παραμονή στην κατηγορία. Στα πρώτα τους ματς στο πρωτάθλημα έδειξαν αρκετές αδυναμίες στα μετόπισθεν, αλλά παράλληλα έδειξαν δημιουργικές μεσοεπιθετικά. Με τα παραπάνω δεδομένα είναι καλή περίπτωση το over και μάλιστα σε πολύ αξιόλογες τιμές.

Ρεμς-Κλερμόν Over (1.75)

Οβιέδο-Φερόλ 1 (2.05)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr