Αποστόλης Λαϊάκης

Με την δύναμη της έδρας!

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 13:06

Χάκεν και Μίντιλαντ θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας κόντρα σε Αμπερντήν και Λέγκια Βαρσοβίας για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Με την δύναμη της έδρας!

Για το Γιουρόπα Λιγκ και τα πλέι-οφ, η Χάκεν φιλοξενεί την Αμπερντήν. Οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Ζαλγκίρις και πλέον έχουν πιο δύσκολο εμπόδιο μπροστά τους για την είσοδο στους ομίλους. Πάντως η Χάκεν είναι σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται και από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας ακόμα και τον τίτλο ενώ εντός έδρας στις εγχώριες διοργανώσεις έχει μόνο μια ήττα. Η Αμπερντήν ξεκίνησε πιο αργά τις επίσημες υποχρεώσεις της και σίγουρα στερείται εμπειρίας από τέτοιου είδους παιχνίδια και θα έχει δύσκολο έργο. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο για επιβεβαίωση.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και τα πλέι-οφ, η Μίντιλαντ υποδέχεται στην Δανία την Λέγκια Βαρσοβίας με στόχο το προβάδισμα για την είσοδο στους ομίλους. Η Μίντιλαντ με τεράστια εμφάνιση επικράτησε με 5-1 της Ομόνοιας και προκρίθηκε στον προηγούμενο γύρο και φαίνεται ότι ρίχνει το βάρος στην Ευρώπη αφού στο πρωτάθλημα έχει κάνει τις γκέλες της. Η Λέγκια χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή μέσα στην Βιέννη για να προκριθεί επί της Αούστρια, παρουσιάζοντας όμως αρκετά κενά διαστήματα στο παιχνίδι της. Ο άσος δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία κρίνεται δίκαιη για ποντάρισμα.

Χάκεν-Αμπερντήν 1 (1.84)

Μίντιλαντ-Λέγκια Βαρσοβίας 1 (1.92)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr