Αποστόλης Λαϊάκης

Με Εβερτον και... Over!

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 - 08:10

Σημαντικό ματς για την Εβερτον που υποδέχεται την Γουλβς, και ψάχνει την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ. Αρκετά γκολ αναμένουμε στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας, Φαρένσε-Τσάβες.

Με Εβερτον και... Over!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Εβερτον φιλοξενεί την Γουλβς σε μια αναμέτρηση που από νωρίς κρίνεται σημαντική. Και οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει με δυο ήττες σε ισάριθμα ματς αλλά η διαφορά είναι ότι στην πρεμιέρα η Εβερτον δεν άξιζε να ηττηθεί από την Φούλαμ, έχοντας πολλές καλές στιγμές. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα για την επίτευξη των στόχων. Η Γουλβς παρουσιάζεται φέτος πολύ αποδυναμωμένη, δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται από τους μπουκ από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό και ήδη το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα παιχνίδι που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά ο άσος σε τιμές κοντά στο 2,40 είναι άκρως ικανοποιητικές.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Για την μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας, η Φαρένσε υποδέχεται την Τσάβες. Και οι δυο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς την φετινή σεζόν καθώς παραμένουν χωρίς νίκη στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα το θέμα που έχουν και οι δυο πλευρές είναι η αμυντική λειτουργία, αφού δεν μπορούν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, δεχόμενες αρκετά γκολ και φάσεις. Και το δεδομένο αυτό και σε συνδυασμό ότι ψάχνουν το πρώτο τρίποντο για ανάκαμψη και ψυχολογία, το over φαντάζει μια καλή περίπτωση και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές.

Εβερτον-Γουλβς 1 (2.32)

Φαρένσε-Τσάβες Over (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr