Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα με... ποιότητα!

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 - 08:10

Γκιμαράες και Λουκέρνη έχουν την ποιότητα για να επικρατήσουν κόντρα σε Βιζέλα και Λουκέρνη, αντίστοιχα.

Δυάδα με... ποιότητα!

Για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, η Γκιμαράες φιλοξενεί την Βιζέλα. Οι γηπεδούχοι μετρούν δυο νίκες σε ισάριθμα ματς και δείχνουν φέτος ικανοί για το κάτι παραπάνω. Παρά την αποχώρηση του τεχνικού, Μορένο (επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους), η λύση ήρθε άμεσα, με τον Βραζιλιάνο, Τούρα που γνωρίζει την ομάδα αφού παλιότερα ήταν παίκτης της. Με την δύναμη της έδρας λοιπόν έχει την δυνατότητα να πετύχει το 3/3 κόντρα σε μια άπειρη Βιζέλα που δυσκολεύεται στα μετόπισθεν και δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει φέτος κάτι περισσότερο από την παραμονή της στην κατηγορία.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Για το πρωτάθλημα Ελβετίας, η Λουκέρνη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκρασχόπερς. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλά στοιχεία κόντρα στην πρωτάθλημα Γιουνγκ Μπόις με το 1-1 εντός και ζητούμενο είναι μια σταθερότητα στην απόδοση της, για ένα καλό σερί ώστε να διεκδικήσει φέτος μια θέση για τα κύπελλα Ευρώπης. Η Γκρασχόπερς δύσκολα μπορεί να ξεφύγει και φέτος από την μετριότητα, έχοντας βασικό μέλημα να μην μπλέξει σε περιπέτειες, αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Το διπλό σε τιμές άνω του διπλασιασμού, έχει βάση για ποντάρισμα.

Γκιμαράες-Βιζέλα 1 (2.17)

Γκρασχόπερς-Λουκέρνη 2 (1.94)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr