Αποστόλης Λαϊάκης

Παιχνίδι με τα γκολ!

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 - 08:10

Σε Ελλάδα (ΑΕΚ-Αντβέρπ) και Ολλανδία (Αϊντχόφεν-Ρέιντζερς), για τις αναμετρήσεις των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, κάνουμε παιχνίδι με τα τέρματα

Παιχνίδι με τα γκολ!

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Αντβέρπ στην ρεβάνς του 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στο Βέλγιο. Η ομάδα του Αλμέιδα έρχεται παράλληλα και από γκέλα με τον Πανσερραϊκό εντός (1-1) σε ένα παιχνίδι πάντως που δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες.

Η απουσία του Λιβάι Γκαρσία είναι σημαντική αλλά με τον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ, μπορεί να σκοράρει οποιοσδήποτε, καθώς πολλοί παίκτες πατάνε περιοχή. Η Αντβέρπ έχει επίσης επιθετικές αρετές και θα επιδιώξει αντεπιθέσεις, με την άμυνα της ΑΕΚ τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν να μην εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Η ΑΕΚ είναι φαβορί για νίκη τουλάχιστον αλλά η πρόκριση αναμένεται να κριθεί σε υψηλό σκορ με το Over να είναι σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

Επίσης για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η Αϊντχόφεν φιλοξενεί την Ρέιντζερς. Μετά το 2-2 στην Σκωτία, η Αϊντχόφεν έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, εκμεταλλευόμενη την έδρα της. Η Αϊντχόφεν είναι ομάδα με μεγάλη έφεση στην δημιουργία και το σκοράρισμα και σίγουρα θα βρει χώρους απέναντι στην Ρέιντζερς που θα παλέψει αλλά σε γενικές γραμμές, δυσκολεύεται στις εξορμήσεις της. Ο άσος είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά σε συνδυασμό με το over έχουμε μια καλή τιμή.

ΑΕΚ-Αντβέρπ Over (1.90)

Αϊντχόφεν-Ρέιντζερς 1+Over (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr