Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα με ρίσκο!

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 08:10

Σε υψηλές τιμές οι νίκες για Ντερμισπόρ και Χάκεν που αξίζουν το ρίσκο, καθώς έχουν βάσιμες πιθανότητας για νίκη-πρόκριση στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που συμμετέχουν.

Δυάδα με ρίσκο!

Για το Γιουρόπα Λιγκ, η Αμπερντήν υποδέχεται την Χάκεν. Αναμέτρηση που είναι ανοιχτή αναφορικά με την πρόκριση στους ομίλους μετά το 2-2 στην Σουηδία. Η Αμπερντήν πήρε ψυχολογία από τον τρόπο της ισοπαλίας, καθώς είχε βρεθεί με δυο γκολ πίσω στο σκορ, αλλά σίγουρα έχει πλέον την πίεση της έδρας για πρόκριση και σαφέστατα είναι πιο άπειρη από τέτοια παιχνίδια. Η Χάκεν έχει καλή παρουσία και στις εγχώριες διοργανώσεις και μπορεί να διεκδικήσει το διπλό πρόκρισης, με τις τιμές να την δίνουν αουτσάϊντερ και να αξίζουν το ρίσκο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Ντεμιρσπόρ υποδέχεται την Γκενκ στην ρεβάνς του 2-1. Ο Τούρκικος σύλλογος μπορεί να μην έχει πολλές παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά έχει αξιόλογο ρόστερ, με παίκτες που έχουν παίξει σε τέτοια παιχνίδια με πίεση και άγχος και μπορούν να αναταποκριθούν. Η Γκενκ είναι επικίνδυνη μεσοεπιθετικά, αλλά αρκετά ευάλωτη αμυντικά και η Ντερμιρσπόρ έχει τον πρώτο λόγο, με σύμμαχο την ισχυρή της έδρα.

Αντάνα Ντεμιρσπόρ-Γκενκ 1 (2.42)
Αμπερντήν-Χάκεν 2 (2.57)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr