Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από Πορτογαλία

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:10

Η Κάζα Πία δείχνει από την αρχή ότι έχει δυνατότητες φέτος για το κάτι παραπάνω, ενώ Φαμαλικάο και Φαρένσε μπορούν να σκοράρουν από μια φορά τουλάχιστον στο μεταξύ τους ματς.

Δυάδα από Πορτογαλία

Για την 4η αγωνιστική στην Πορτογαλία, η Κάζα Πία φιλοξενεί την Ρίο Άβε. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν αρκετά καλό ξεκίνημα και δείχνουν ότι μπορούν να κοιτάξουν ψηλότερα φέτος, στηριζόμενη φυσικά και στον παράγοντα της έδρας. Τα τρία παιχνίδια που έδωσαν ήταν απαιτητικά και παρά την ήττα από την Σπόρτινγκ, της έβαλαν δύσκολα ενώ πήραν ισοπαλία εκτός από την Μποαβίστα. Από την άλλη, η Ρίο Αβε προέρχεται από δυο σερί ήττες και δείχνει αδυναμία κυρίως αμυντικά, με πολλά λάθη. Στο ίδιο επίπεδο με πέρσι οι φιλοξενούμενοι που δεν θέλουν να έχουν περιπέτειες με τον υποβιβασμό. Δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά ο άσος σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού, έχει βάση για ποντάρισμα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Επίσης για την ίδια κατηγορία, η Φαμαλικάο φιλοξενεί την Φαρένσε. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν κόντρα στην Σπόρτινγκ αλλά ηττήθηκαν που ήταν και η πρώτη απώλεια βαθμών για φέτος. Εντός έδρας πάντως βγάζουν περισσότερη επιθετική φιλοσοφία και μπορούν να σκοράτουν κόντρα σε μια Φαρένσε που πήρε πάντως ψυχολογία μετά το 5-0 επί της Τσάβες. Η Φαρένσε σίγουρα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων αλλά αν βρει χώρους μπορεί να κάνει την ζημιά και δεν είναι απίθανο, να βρει τουλάχιστον ένα τέρμα. Το αμφίσκορο στο συγκεκριμένο ματς είναι κοντά στον διπλασιασμό και έχει βάση για ποντάρισμα.

Κάζα Πία-Ρίο Αβε 1 (2.10)
Φαμαλικάο-Φαρένσε Goal (1.88)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr