Αποστόλης Λαϊάκης

Άσοι σε αξιόλογες τιμές

Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:10

Βασιλεία και Νις θέλουν να εκμεταλλευτούν την δύναμη της έδρας, με την δεύτερη μάλιστα να ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Άσοι σε αξιόλογες τιμές

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Βασιλεία υποδέχεται την Ζυρίχη. Οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς και φέτος δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν και ήδη έχουν χάσει έδαφος από τις πρώτες θέσεις. Ο Γερμανός τεχνικός, Σκουλτζ είχε χρόνο (λόγω κυπέλλου) να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του για το ματς με την πρωτοπόρο Ζυρίχη, με την νίκη να είναι επιτακτική ανάγκη. Από την άλλη, η Ζυρίχη έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα αλλά σίγουρα δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι η ίδια με πρόπερσι, όπου κατέκτησε τον τίτλο. Το ρόστερ της Βασιλείας δεν είναι για τόσο χαμηλά και ο άσος αυτήν την εποχή είναι σε εξαιρετικές τιμές.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Νις υποδέχεται το Στρασβούργο. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς μέχρι στιγμής περιορίζεται σε ισοπαλίες (τρεις σε ισάριθμες αγωνιστικές) έχοντας πάντως αντιμετωπίζει δύσκολους αντιπάλους. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι σημαντική κόντρα σε ένα Στρασβούργο που φαίνεται ότι και φέτος ότι καλό έχει να παρουσιάσει θα είναι στο γήπεδο του. Ο άσος είναι σε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό και μπορεί να μπει σε κάποιο παρολί.

Βασιλεία-Ζυρίχη 1 (2.65)

Νις-Στρασβούργο 1 (1.94)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr