Αποστόλης Λαϊάκης

Με Σλοβενία και Πολωνία!

Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:04

Η Σλοβενία δεν έχει περιθώρια για άλλη γκέλα ειδικά εντός αν θέλει να διατηρηθεί στο κόλπο της πρόκρισης και η νίκη εντός έδρας κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία είναι επιτακτική ανάγκη.

Με Σλοβενία και Πολωνία!

Για τον 5ο όμιλο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Πολωνία υποδέχεται τα Νησιά Φερόε. Οι γηπεδούχοι μετά τις δυο ήττες σε τρία παιχνίδια δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, στην προσπάθεια να διεκδικήσουν μια εκ των δυο πρώτων θέσεων. Δεδομένα η ποιότητα και η εμπειρία της Πολωνίας μπορεί να κάνει από μόνη της την διαφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τα Φερόε να είναι ουσιαστικά ο σάκος του μποξ στον όμιλο. Ο άσος είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα αλλά σε συνδυασμό με το over 3,5 μπορεί να προσφέρει μια αρκετά αξιόλογη απόδοση.

Για τον 8ο όμιλο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Σλοβενία φιλοξενεί την Βόρεια Ιρλανδία. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με δυο νίκες στον όμιλο, έκαναν όμως δυο σερί γκέλες στην συνέχεια και αν θέλουν να ελπίζουν στην πρώτη δυάδα δεν έχουν περιθώρια για νέα γκέλα ειδικά εντός και από την στιγμή μάλιστα που οι δυο πρωτοπόροι (Φινλανδία και Καζακστάν) παίζουν μεταξύ τους. Η Βόρειος Ιρλανδία δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει (μόλις δυο γκολ σε τέσσερα ματς) και η Σλοβενία μπορεί να πάρει το πολύτιμο τρίποντο που θα την βάλει γερά στο κόλπο της πρόκρισης.

Πολωνία-Νησία Φερόε 1+Over 3,5 (2.37)

Σλοβενία-Β. Ιρλανδία 1 (1.88)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr