Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά για Μπράγκα και Γκαμπόν

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:14

Η Μπράγκα θέλει να καλύψει το έδαφος από την κορυφή και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην περιορισμένων δυνατοτήτων, Μορεϊρένσε.

Διπλά για Μπράγκα και Γκαμπόν

Σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Μπράγκα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μορεϊρένσε. Η Μπράγκα δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν παρά τις υψηλές προσδοκίες αλλά σίγουρα είχε το μυαλό της στα ευρωπαϊκά κύπελλα όπου ουσιαστικά πέτυχε τον αρχικό της στόχο και μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις πρώτες θέσεις, διαθέτοντας εξαιρετικό ρόστερ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Μορεϊρένσε πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη της νίκη αλλά σίγουρα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, με βασικό στόχο την παραμονή. Το διπλό δεν αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία αλλά στις τιμές που βρίσκεται είναι δίκαιο για ποντάρισμα.

Για τον 9ο όμιλο στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, η Γκαμπόν αντιμετωπίζει εκτός την Μαυριτανία. Όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης, με την Γκαμπόν πάντως να είχε ξεκινήσει σαν φαβορί στον όμιλο. Πλέον με νίκη περνάει στην επόμενη φάση αλλά και με ισοπαλία (με γκολ) εξαρτώμενη και από το αποτέλεσμα όμως του άλλου αγώνα.

Όπως και να έχει πάντως, η Γκαμπόν διαθέτει αξιόλογο ρόστερ, με πολλούς παίκτες να αγωνίζονται στην Ευρώπη και τον Ομπαμεγιάνγκ να είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά. Η Μαυριτανία βγάζει μαχητικότητα αλλά με την ήττα 0-3 στα χαρτιά από την Λ.Δ. Κονγκό, έμπλεξε και το άγχος σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι καλός σύμμαχος.

Μορεϊρένσε-Μπράγκα 2 (1.80)

Μαυριτανία-Γκαμπόν 2 (2.57)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr