Αποστόλης Λαϊάκης

Άσοι με... συνδυασμούς!

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:14

Χωρίς περιθώρια Νορβηγία και Ιταλία αν θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης, υποδεχόμενες τις Γεωργία και Ουκρανία, αντίστοιχα.

Άσοι με... συνδυασμούς!

Για τον πρώτο όμιλο, η Νορβηγία υποδέχεται την Γεωργία. Χωρίς περιθώρια η Νορβηγία αν θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για την δεύτερη θέση (η Σκωτία προκρίθηκε ήδη) και η νίκη απέναντι στην Γεωργία είναι επιτακτική. Ο Χάλααντ μπορεί να κάνει την διαφορά, με την Γεωργία μάλιστα να έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, δεχόμενη με χαρακτηριστική ευκολία το γκολ. Χαμηλά ο άσος αλλά με over έχουμε μια σχετικά καλή απόδοση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τον τρίτο όμιλο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Ιταλία φιλοξενεί την Ουκρανία. Η “σκουάντρα ατζούρα” είναι και πάλι με την πλάτη στον τοίχο μετά την γκέλα με τα Σκόπια και σίγουρα η νίκη κρίνεται απαραίτητη για να μην πάθει ότι και στο πρόσφατο Μουντιάλ στο Κατάρ όπου δεν συμμετείχε. Η Ουκρανία με τον Ρεμπρόφ στον πάγκο βγάζει πολύ μαχητικότητα, αλλά σίγουρα υστερεί σε ποιότητα των γηπεδούχων. Η νίκη της Ιταλίας είναι πάντως σε χαμηλά επίπεδα αλλά σε συνδυασμό με το under 3,5 (ανεβάζουμε το line για μεγαλύτερη ασφάλεια) είναι μια καλή περίπτωση σε τιμές που ξεπερνούν οριακά τον διπλασιασμό.

Νορβηγία-Γεωργία 1+Over (1.98)

Ιταλία-Ουκρανία 1+Under 3,5 (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr