Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από Πρέμιερ Λιγκ

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:10

Μαν. Γιουν και Νιουκάστλ δεν έχουν περιθώρια για άλλες γκέλες ειδικά εντός έδρας αν θέλουν να μειώσουν όσο είναι νωρίς την διαφορά από τις πρώτες θέσεις.

Δυάδα από Πρέμιερ Λιγκ

Για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, η Μαν. Γιουν., φιλοξενεί την Μπράιτον. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σίγουρα θα υπάρχει μια εξτρά κούραση. Πάντως οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι συνηθισμένοι σε αυτό κάθε σεζόν σε αντίθεση με την Μπράιτον που ξαφνικά αυξάνονται κατά πολύ οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Στο συγκεκριμένο διάστημα η Μπράιτον παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, είναι πιο αποδοτική αλλά και η Γιουνάϊτεντ εντός έδρας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και θέλει να βγάλει αντίδραση, πλησιάζοντας τις πρώτες θέσεις. Ο άσος σε τιμές που αγγίζουν το 2.20 είναι άκρως προκλητικός.

Για το ίδιο πρωτάθλημα, η Νιουκάστλ υποδέχεται την Μπρέντφορντ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν και σίγουρα ψάχνουν αντίδραση για να μην χάσουν και άλλο έδαφος από τις πρώτες θέσεις. Σίγουρα στο μυαλό όλων είναι και η πρώτη αγωνιστική στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά υπάρχει βάθος στο ρόστερ για να σηκώσει δυο διοργανώσεις ταυτόχρονα. Η Μπρέντφορντ αποδεικνύει και φέτος ότι είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη, παίζει πάντα ανοιχτά, σκοράροντας σχετικά εύκολα αλλά παράλληλα έχει και πολλά κενά στα μετόπισθεν. Η ποιότητα της Νιουκάστλ και το πάθος για επιστροφή στις νίκες δίνουν προβάδισμα στον άσο που σε συνδυασμό με το over έχουμε μια αξιόλογη τιμή.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μαν. Γιουν.-Μπράιτον 1 (2.15)

Νιουκάστλ-Μπρέντφορντ 1+Over (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr