Αποστόλης Λαϊάκης

“Μιλάει” η έδρα!

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:10

Η Παρί Σ.Ζ. θέλει να μπει με το δεξί στους ομίλους του τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε μια Ντόρτμουντ που σαφέστατα έχει αρκετά θέματα στα μετόπισθεν.

“Μιλάει” η έδρα!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.67 4.35 4.25 2.9 1.35 1.77 1.94 1.4 2.7 1.23 1.21 2.08

Οι Παριζιάνοι προέρχονται από απρόσμενη ήττα στο Σαμπιονά από την Νις με 2-3 και σίγουρα ο τεχνικός, Λούις Ενρίκε έχει πολλά να διορθώσει. Ο Εμπαπέ κάνει την διαφορά στην επίθεση αλλά χρειάζεται και περισσότερη αμυντική προσήλωση για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της είναι ομάδα με επιθετική φιλοσοφία αλλά παράλληλα και αρκετά αμυντικά κενά με την σειρά της.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Παρί αν μπει δυνατά στο ματς και προηγηθεί στο σκορ μπορεί να κάνει πιο εύκολο το έργο της καθώς θα βρει και περισσότερους χώρους. Ο άσος από ημίχρονο, αξίζει το ρίσκο.

Από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πάλι, η Φέγενορντ φιλοξενεί την Σέλτικ. Η Φέγενορντ μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου, συνεχίζει σε ξέφρενους ρυθμούς, προερχόμενη από μεγάλη νίκη με 6-1 επί της Χέρενφεεν. Δημιουργεί και σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση και παρά την απουσία του Χιμένες λόγω τιμωρίας, έχει λύσεις στην επίθεση.

Η Σέλτικ εκτός συνόρων δυσκολεύεται πολύ ειδικά στις εξορμήσεις, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα κυρίως στον μεσοαμυντικό τομέα, που θα κάνουν το έργο της για αποτέλεσμα, πιο δύσκολα. Ο άσος σε συνδυασμό με το over προσφέρει μια καλή απόδοση.

Παρί Σ.Ζ.-Ντόρτμουντ 1/1 (2.55)

Φέγενορντ-Σέλτικ 1+Over (2.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr