Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλά σε εξαιρετικές τιμές!

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:10

Μπέτις και ΜπόντοΓκλιμτ μπορούν να μπουν με το δεξί στους ομίλους κόντρα σε Ρέϊντζερς και Λουγκάνο αντίστοιχα, διαθέτοντας την απαραίτητη ποιότητα και εμπειρία.

Διπλά σε εξαιρετικές τιμές!

Για το Γιουρόπα Λιγκ, η Ρέϊντζερς φιλοξενεί την Μπέτις. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα στην Σκωτία, μετρώντας ήδη δυο ήττες και έχουν σημαντικό έδαφος από την κορυφή. Προβλήματα στα μετόπισθεν καθώς έχει δεχτεί γκολ και στα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Η Μπέτις διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ με πολλές λύσεις και δεν είναι τυχαίο ότι συγκαταλέγεται στα φαβορί ακόμα και για το τρόπαιο. Σίγουρα θα επιδιώξει να δείξει την δυναμική της στον όμιλο από την αρχή και το διπλό είναι σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και τον 4ο όμιλο, η πρωτάρα Λουγκάνο υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ. Οι γηπεδούχοι σίγουρα θα έχουν το άγχος της πρεμιέρας, δεν διαθέτουν ιδιαίτερη εμπειρία κάτι που δεν βοηθάει, όταν μάλιστα έχουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ικανή να κάνει αρκετές ζημιές ακόμα και σε ομάδες από πιο προηγμένα πρωταθλήματα. Η ΜπόντοΓκλιμτ θέλει να μπει σφήνα στην μάχη της πρόκρισης κόντρα σε Κλαμπ Μπριζ και Μπεσίκτας και η νίκη είναι σημαντική αν και πρώτη αγωνιστική. Το διπλό είναι σε αρκετά ικανοποιητικές τιμές.

Ρέιντζερς-Μπέτις 2 (2.55)

Λουγκάνο-Μπόντο Γκλιμτ 2 (2.30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr