Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλό για Γιουβέντους!

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:10

Η Γιουβέντους χωρίς άλλες υποχρεώσεις πέραν των εγχώριων διοργανώσεων, έχει την ευκαιρία φέτος να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο.

Διπλό για Γιουβέντους!

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Εστορίλ υποδέχεται την Βιζέλα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν αλλά ο έμπειρος τεχνικός, Πασέκο πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του και όπως τονίζει είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Ομάδα με έφεση στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα, πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να μπορέσει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Από την άλλη, η Βιζέλα δεν πείθει ως τώρα με τις εμφανίσεις της, το ρόστερ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και δεδομένα θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία. Ο άσος στην παρούσα φάση είναι σε εξαιρετική απόδοση που ξεπερνάει το 2,50 και αξίζει το ρίσκο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στο καμπιονάτο της Ιταλίας, η Σασσουόλο υποδέχεται την Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι δεν πατούν καλά, μετρώντας τρεις ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, με εμφανές πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία και σίγουρα το άγχος αυξάνεται όσο δεν βρίσκουν τρόπο αντίδρασης. Από την άλλη η Γιουβέντους, χωρίς άλλες υποχρεώσεις πλην των εγχώριων διοργανώσεων, είναι αήττητη και θέλει να διεκδικήσει φέτος τον τίτλο, ώστε να επανέλθει στην κορυφή. Διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και έχει τα φόντα για ένα καλό σερί, με το διπλό στο συγκεκριμένο ματς να είναι σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Εστορίλ-Βιζέλα 1 (2.47)

Σασσουόλο-Γιουβέντους 2 (1.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr