Αποστόλης Λαϊάκης

Χωρίς περιθώρια η Βασιλεία

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:10

Η Βασιλεία μετά το άσχημο ξεκίνημα, ψάχνει ένα καλό σερί για να μειώσει την διαφορά από τις πρώτες θέσεις και κόντρα στην νεοφώτιστη Ιβερντόν, μπορεί να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

Χωρίς περιθώρια η Βασιλεία

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Βασιλεία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ιβερντόν. Οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι έχουν μοναδικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία αλλά σίγουρα θα πρέπει να λύσουν αρκετά προβλήματα, κυρίως στον αμυντικό τομέα όπου σπανιώς κρατούν το μηδέν.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Βασιλεία εστιάζει πλέον στο πρωτάθλημα, με την διακοπή των Εθνικών, προετοιμάστηκε καλύτερα και πήρε ψυχολογία από την εμφατική νίκη με 8-0 στο κύπελλο επί ερασιτεχνικής ομάδας και θέλει ένα καλό σερί στο πρωτάθλημα για να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις πρώτες θέσεις. Σε υψηλές τιμές το διπλό λόγω του άσχημου ξεκινήματος της Βασιλείας και αρκετά συμφέρων.

Για το κορυφαίο κατά πολλούς, πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι φιλοξενεί την Αστον Βίλα. Οι “μπλε” δεν έχουν ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν αλλά σίγουρα θέλουν χρόνο για να βρουν τα πατήματα τους, παρουσιάζοντας νέα ομάδα. Η εκμετάλλευση βέβαια της έδρας είναι σημαντική για να μην χάσει και άλλο έδαφος.

Η Αστον Βίλα βέβαια μόνο αμελητέα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, πραγματοποιώντας αρκετά καλή παρουσία, με όπλο την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Οι φιλοξενούμενοι θα βρουν τρόπο να σκοράρουν αλλά παράλληλα έχουν και αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Το παιχνίδι μπορεί να πάει σε υψηλό σκορ, με το over να μπορεί να συνδυαστεί με το αμφίσκορο, για μια αξιόλογη τιμή.

Ιβερντόν-Βασιλεία 2 (2.12)

Τσέλσι-Αστον Βίλα Goal+Over (1.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr