Αποστόλης Λαϊάκης

Με Σεβίλλη και Ίπσουϊτς

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:10

Χωρίς περιθώρια η Σεβίλλη που θέλει ένα καλό σερί για να μειώσει την απόσταση από τις πρώτες θέσεις. Μπορεί να προκριθεί η Ίπσουϊτς κόντρα σε μια Γουλβς που πρωτίστως σκέφτεται την παραμονή.

Με Σεβίλλη και Ίπσουϊτς

Για την πριμέρα της Ισπανίας, η Σεβίλλη φιλοξενεί την Αλμερία. Οι γηπεδούχοι μετρούν για πρώτη φορά φέτος δυο ματς αήττητοι στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν με νίκες για να καλύψουν γρήγορα την διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Εξαιρετικό ρόστερ με πολλές λύσεις, δεν είναι τυχαίο ότι παίζει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα πρέπει να δώσει περισσότερη βαρύτητα στις εγχώριες διοργανώσεις.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Αλμερία βγάζει μαχητικότητα αλλά υστερεί σε ποιότητα ενώ δύσκολα κρατάει το μηδέν πίσω. Η Σεβίλλη μπορεί να μπει δυνατά να «καθαρίσει» το ματς και η νίκη από το πρώτο ημίχρονο είναι σε καλέ τιμές.

Για το Λιγκ-Καπ Αγγλίας, η Ιπσουϊτς υποδέχεται την Γουλβς. Μπορεί τις δυο ομάδες να χωρίζει μια κατηγορία, όμως η Ιπσουϊτς εντυπωσιάζει με την πορεία της στην Τσάμπιονσιπ, μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες και δείχνει ικανή να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο. έχει παράλληλα σούπερ ψυχολογία αλλά και εξαιρετική απόδοση μεσοεπιθετικά.

Η Γουλβς σίγουρα θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς φέτος συγκαταλέγεται στις βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό και ίσως έχει αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο άσος είναι σε πολύ ελκυστικές τιμές αλλά για κάποιον που δεν θέλει να ρισκάρει πολύ, καλή και η διπλή ευκαιρία.

Σεβίλλη-Αλμερία 1/1 (2.30)
Ίπσουϊτς-Γουλβς 1Χ (1.52)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr