Αποστόλης Λαϊάκης

Με Αρσεναλ και Μποαβίστα

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:10

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Αρσεναλ, με τα “κανόνια” να μην έχουν περιθώρια για απώλειες. Μπορεί να επιστρέψει στις νίκες η Μποαβίστα.

Με Αρσεναλ και Μποαβίστα

Για το κορυφαίο (κατά πολλούς) πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ, η Αρσεναλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπόρνμουθ. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Μπόρνμουθ να μην έχει ξεκινήσει καλά, να παραμένει χωρίς νίκη και φυσικά να λογίζεται εκ των φαβορί για υποβιβασμό. Μεγάλο πρόβλημα στο να κρατήσει το μηδέν στην εστία της.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη η Αρσεναλ παραμένει αήττητη αλλά η πρόσφατη ισοπαλία στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ την έφεραν λίγο πίσω από την κορυφή και σίγουρα θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες για να μην ανοίξει η διαφορά. Έχοντας και παιχνίδι μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Αρσεναλ θα επιδιώξει να το “καθαρίσει” από νωρίς και μπορεί το διπλό να συνδυαστεί με το over, αυξάνοντας την απόδοση.

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Μποαβίστα φιλοξενεί την Φαμαλικάο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους ήττα την φετινή σεζόν, σε ένα παιχνίδι πάντως που έμειναν από νωρίς με παίκτη λιγότερο και το πλήρωσαν. Εξαιρετική η παροτσία της ομάδας του Πετίτ που δείχνει ικανή φέτος να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, με μεγάλο όπλο την ευκολία στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα.

Η Φαμαλικάο από την άλλη, ποντάρει περισσότερη στην ανασταλτική λειτουργία αλλά σε περίπτωση που μείνει πίσω στο σκορ, τα πράγματα γίνονται δύσκολα καθώς σκοράρει με το σταγονόμετρο. Ο άσος έχει προβάδισμα και σε τιμές που υπερβαίνουν τον διπλασιασμό, αξίζει το ποντάρισμα.

Μπόρνμουθ-Αρσεναλ 2+Over (1.95)

Μποαβίστα-Φαμαλικάο 1 (2.20)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr