Αποστόλης Λαϊάκης

Με Γκιμαράες και... Over!

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023 - 08:10

Η Γκιμαράες είναι ομάδες με περισσότερες δυνατότητες από ότι έχει δείξει μέχρι στιγμής και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα κόντρα στην Εστορίλ.

Με Γκιμαράες και... Over!

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Χάβρη υποδέχεται την Λιλ. Αξιόλογη πορεία για την Χάβρη που μετράει αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, ενώ παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο μεσοεπιθετικά, δημιουργώντας φάσεις και σκοράροντας με χαρακτηριστική άνεση. Η Λιλ από την άλλη, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, αμυντικά έχει αρκετά κενά αλλά βρίσκει συνήθως τον τρόπο να φτάσει στο γκολ. Με τα παραπάνω δεδομένα, η συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ με το Over να φαντάζει καλή περίπτωση από την στιγμή που πληρώνει άνω του διπλασιασμού.

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Γκιμαράες υποδέχεται την Εστορίλ. Μετά από συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, η Γκιμαράες ψάχνει αντίδραση και επιστροφή στις νίκες για να μην χάσει και άλλο έδαφος αναφορικά με τις θέσεις που οδηγούν στα κύπελλα Ευρώπης. Το ρόστερ της είναι αρκετά ποιοτικό και η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια. Η Εστορίλ δεν πείθει με την εικόνα της, χάνει εύκολα προβαδίσματα στο σκορ (μάλιστα με την Βιζέλα κέρδιζε με δυο τέρματα και δέχτηκε την ισοφάριση), με την άμυνα να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα όταν δέχεται πίεση. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο και στις αποδόσεις που προσφέρεται κρίνεται οριακά αποδεκτός.

Χάβρη-Λιλ Over (1.95)

Γκιμαράες-Εστορίλ 1 (1.72)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr