Αποστόλης Λαϊάκης

Η Αρσεναλ και το goal στο Μιλάνο

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023 - 14:24

Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Αρσεναλ μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Λανς και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση και την κορυφή του ομίλου.

Η Αρσεναλ και το goal στο Μιλάνο

Για τον 4ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Ιντερ υποδέχεται την Μπενφίκα. Και οι δυο ομάδες δεν ξεκίνησαν με νίκη παρότι θεωρούνται τα δυο φαβορί στον όμιλο για την πρόκριση στους “16”. Η Ιντερ έχει εξαιρετικό ρόστερ, δημιουργεί εύκολα φάσεις και σκοράρει και σίγουρα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα για να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά αναφορικά με την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Μπενφίκα πάντως είναι με σούπερ ψυχολογία μετά την νίκη με 1-0 στο ντέρμπι επί της Πόρτο για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα και από την στιγμή που ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Σάλτσμπουργκ πρέπει να ψάχνει άμεσα βαθμούς για να μπει στο κόλπο. Ικανότατη επιθετικά μπορεί να βρει τουλάχιστον ένα γκολ, οπότε το αμφίσκορο είναι μια καλή περίπτωση.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για την ίδια διοργάνωση και τον 2ο όμιλο, η Αρσεναλ αντιμετωπίζει εκτός την Λανς. Τα “κανόνια” δεν είχαν πρόβλημα με την Αϊντχόφεν στην πρεμιέρα όπου την συνέτριψαν με 4-0 και θέλουν να καθαρίσουν νωρίς την υπόθεση πρόκριση (και ταυτόχρονα την πρώτη θέση στον όμιλο), καθώς φέτος στοχεύουν και στον τίτλο πρωταθλητή στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Λανς μετά την εξαιρετική παρουσία πέρσι στο Σαμπιονά, φέτος δεν πείθει ιδιαίτερα, καθώς δεν μπορεί να σηκώσει πολλά... καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Η Αρσεναλ μπορεί να επικρατήσει και μάλιστα να το κάνει με εμφατικό τρόπο, οπότε ο συνδυασμό με το over αυξάνει την απόδοση, με την Λανς να μπορεί να σκοράρει στο ματς.

Ιντερ-Μπενφίκα Goal (1.74)

Λανς-Αρσεναλ 2+Over (2.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr