Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Ευρωλίγκα!

Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023 - 08:10

Ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα με αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Υψηλό σκορ στο Τελ Αβίβ ενώ η Μπάγερν έχει τον πρώτο λόγο στον γερμανικό εμφύλιο.

Δυάδα από την Ευρωλίγκα!

Πρώτη επιλογή το Over στην αναμέτρηση της Μακάμπι με την Παρτιζάν. Οι Ισραηλινοί έχουν εξαιρετικό ρόστερ, με άκρως αμερικάνικο στυλ καθώς κάνουν γρήγορες επιθέσεις και θέλουν πολλές κατοχές. Η Παρτιζάν έδειξε και πέρσι ότι επίσης αρέσκεται σε υψηλά σκορ και δύσκολα θα αλλάξει και φέτος φιλοσοφία με τον Ομπράντοβιτς να έχει ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ. Το over στην συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει πολλές πιθανότητες για να επιβεβαιωθεί.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Επίσης για την Ευρωλίγκα υπάρχει ο Γερμανικός εμφύλιος ανάμεσα στην Μπάγερν και την Άλμπα. Με τον Λάσο στον πάγκο και καλές μεταγραφές, η Μπάγερν είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση. Υπάρχει πίστη για μια καλή παρουσία φέτος έχοντας εμπειρία στον πάγκο και ποιότητα στο παρκέ, σε αντίθεση με την Αλμπα που φαίνεται αποδυναμωμένη και υπολογίζεται ότι δύσκολα θα ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Μπορεί η Μπάγερν να μπει με το δεξί και να επιβεβαιώσει και το χάντικαπ πόντων στο 8,5.

Μακάμπι Τ.Α.-Παρτιζάν Over 164,5 (1.90)

Μπάγερν Μ.-Αλμπα Βερ. 1 (-8,5) (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr