Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Πορτογαλία!

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023 - 08:10

Η Μπράγκα έχει βρει ρυθμό και μπορεί να επικρατήσει της Ρίο Άβε ενώ Τσάβες και Ζιλ Βιθέντε έχουν τα φόντα να σκοράρουν τουλάχιστον από μια φορά.

Δυάδα από την Πορτογαλία!

Στην Πορτογαλία, η Τσάβες υποδέχεται την Ζιλ Βιθέντε. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, πήραν ψυχολογία και ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια με στόχο την παραμονή. Στα τέσσερα τελευταία ματς σκοράρουν αλλά παράλληλα παρουσιάζουν και αρκετά κενά πίσω. Η Ζιλ Βιθέντε είναι εξαιρετικά ασταθής αλλά με καλή επιθετική λειτουργία, δημιουργώντας φάσεις. Πολύ πιθανόν λοιπόν το αμφίσκορο σε μια αξιόλογη τιμή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το ίδιο πρωτάθλημα, η Μπράγκα υποδέχεται την Ρίο Αβε. Σε συνεχή ανοδική πορεία η Μπράγκα και με σούπερ ψυχολογία μετά το διπλό στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Ουνιόν Βερολίνου, θέλει ένα νικηφόρο σερί και στο πρωτάθλημα για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Ομάδα με πολλές επιθετικές αρετές και σίγουρα η Ρίο Αβε θα έχει δύσκολο έργο να την κρατήσει μακριά από την εστία της. Η τελευταία παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία με πρόβλημα στα μετόπισθεν και ο άσος είναι λογικά σε αποδόσεις απόλυτου φαβορί αλλά σε χαμηλή απόδοση, οπότε τον συνδυάζουμε με το over.

Τσάβες-Ζιλ Βιθέντε Goal (1.67)

Μπράγκα-Ρίο Αβε 1+Over (1.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr