Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα σε καλές τιμές!

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023 - 08:10

Η Λίβερπουλ έχει την ποιότητα να περάσει από την έδρα της Μπράιτον ενώ η Λυών ψάχνει την πρώτη της νίκη, υποδεχόμενη την Λοριάν.

Δυάδα σε καλές τιμές!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μπράιτον υποδέχεται την Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι δείχνουν το τελευταίο διάστημα μια μικρή κάμψη στην απόδοση τους καθώς δεν έχουν συνηθίσει σε πολλά και συνεχή παιχνίδια (έχοντας και την Ευρώπη στο Γιουρόπα Λιγκ). Αντίθετα η Λίβερπουλ μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα, έχοντας πολύ βάθος στο ρόστερ ενώ θέλει και ένα μεγάλο διπλό για να ρεφάρει την ήττα από την Τότεναμ, με τον κλοπ να έχει και αρκετά παράπονα για την διαιτησία. Το διπλό είναι σε αρκετά ικανοποιητικές για ποντάρισμα παρά το ενδεχόμενο ρίσκο που εμπεριέχει.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Λυών φιλοξενεί την Λοριάν. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται στον πυθμένα της βαθμολογίας. Και αν μπορεί κανείς να πει ότι το περίμενε για την Λοριάν, δεν συμβαίνει το ίδιο για την Λυών που δεν έχει νίκη ακόμα και ψάχνει το πρώτο τρίποντο. Οι “λυωνέ” έχουν ποιότητα αλλά δεν την έχουν βγάλει ακόμα στον αγωνιστικό χώρο, όμως παράλληλα και αρκετά αμυντικά κενά. Σίγουρα η Λυών είναι το φαβορί, αλλά ο άσος είναι σε χαμηλές τιμές και μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με το over για να αυξήσουμε την απόδοση.

Μπράιτον-Λίβερπουλ 2 (2.20)

Λυών-Λοριάν 1+Over (2.30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr